لیست اختراعات حسين غلامي
اين اختراع بينظير با عنوان جدا كننده ماهيچه از استخوان(cobb elevator) با قابليت ساكشن همزمان با حذف سري ساكشن در علم پزشكي و شاخه جراحي كاربرد دارد. در اين اختراع بينظير كه با تركيبي هوشمند از دو وسيله انجام پذيرفته است ، وسيله اي بينظير طراحي شده است تا دو عمليات جداسازي بافت از استخوان و عمليات ساكشن را همزمان توسط يك وسيله انجام شود . در اين اختراع بي نظير ، جدا كننده ماهيچه از استخوان ضمن حفظ كارايي قبلي خود مجهز به مجرا در درون بدنه ي خود براي عمليات ساكشن شده است كه خون را از درون خود عبور داده و در انتهاي جدا كننده ماهيچه از استخوان از اين وسيله خارج ميشود و وارد تيوب ساكشن ميشود. از مزاياي بينظير اين اختراع عبارتند از : وزن بسيار سبك بدليل استفاده از PLA در ساخت آن و همچنين حذف 2 وسيله و استفاده از 1 وسيله كه كمك شاياني به پزشك مينمايد . همچنين بدليل استفاده از پلاستيك ارزان قيمت ميتوان به عنوان يك وسيله يبار مصرف از آن استفاده كرد و در مواردي مانند استريل كردن به مشكل بر نخورد.
طراحي وساخت يك پهپاد دو منظوره كه از دو مود پروازي مختلف هواپيماي بال ثابت و مولتي روتور تشكيل شده است وبا كاهش مصرف سوخت و باتري افزايش برد را در بردارد و بدون نياز به باند پرواز از زمين بلند شده و تغذيه همه موتورها كاملا الكتريكي مي باشد
اختراع پيش رو جهت انجام سوند گذاري به روش كاملا استريل و با حداقل هزينه و زمان مصرفي طراحي گرديده است،در اين اختراع سوند درون محفظه اي به صورت حلقوي همراه با ژل ليدوكائين قرار داده شده است و در انتهاي سوند مخزني از آب مقطر طراحي گرديده است تا پس از انجام سوند گذاري باعث ثابت شدن سوند درون مثانه گردد،همچنين جهت خروج استريل سوند از درون محفظه،ساسي روي محفظه طراحي گرديده است كه با جابجا كردن آن سوند خارج مي گردد.
چاقوي آشپزخانه ابزاي مفيد و در حين حال خطرناك براي كودكان مي باشد. كودكان با كنجكاوي خود به دنبال تقليد از والدين از اين ابزار بعضا استفاده مي كنند كه ممكن است باعث حادثه شود. از اين رو نگهداري چاقو در مكاني امن مدنظر مي باشد. با اين حال سهل انگاري دور از انتظار نيست، لذا استفاده از مكانيزمي كه بصورت خودكار در امر امن سازي اين ابزار استفاده شود ضروري است. اين اختراع يك غلاف مكانيكي است كه تنها توسط فرد بالغ مي توان آن را از روي چاقو جدا نمود و به دو صورت دستي و يا الكترومكانيكي مي تواند به صورت خودكار بعد از استفاده غلاف را بر جاي خود قرار دهد. لذا كودكان به تنهايي نمي توانند اين غلاف را از روي چاقو آزاد كنند و با لبه تيز چاقو برخورد كنند.
اكثر روتوتيلرهاي موجود به دليل استفاده از تيغه هاي مرسوم (L شكل) داراي مشكلات مختلفي از جمله: ارتعاش شديد دستگاه در حين كار، پيچيدن و گير كردن علف هاي هرز و بقاياي گياهي به دور تيغه ها و محور دوار و ايجاد لايه سفت (Plow pan) در كف شيار شخم مي باشد كه نارضايتي كاربران را به دنبال دارد. از اين رو در طرح حاضر به طراحي و ساخت يك نوع روتوتيلر مجهز به تيغه هاي مثلثي لبه مضرسي پرداخته شد. عرض كار روتوتيلر مذكور 60 سانتي متر و عمق كار آن حدود 7 سانتي متر مي باشد. محور روتور داراي 10 عدد فلنج و 40 عدد تيغه مي باشد، در اين روتوتيلر از موتور 5.5 اسب بخار بنزيني استفاده گرديد كه اين توان ابتدا توسط پولي و تسمه و در ادامه در دو مرحله توسط اسپراكت و زنجير به محور روتور انتقال ميابد. تيغه هاي مورد استفاده در روتوتيلر به دليل لبه هاي تيز و برنده به راحتي در خاك نفوذ كرده و مانع از گير كردن علف هاي هرز به دور محور دوار و ايجاد لايه Plow pan مي شود همچنين شكل مثلثي آن باعث مي شود كه تيغه به تدريج با خاك برخورد كرده و ارتعاش كمتري به كاربر وارد شود.
اين اختراع فوق العاده ، يك لوله تراشه هوشمند ميباشد كه در علم پزشكي و در شاخه جراحي در اتاق عمل بكار ميرود . در زماني كه بيمار بيهوش است و از طريق لوله تراشه اي كه درگلويش قرار دارد نفس ميكشد ، اين دستگاه هوشمند بگونه اي عمل ميكند كه با فشردن يك دكمه توسط پزشك برروي ورودي لوله تراشه ، كاف موجود در لوله تراشه كه در مسير ناي بيمار قرار دارد پراز هوا شده و سنسور موجود در لوله هواي كاف كه در حقيقت همان فشار سنج الكترونيكي ميباشد ميزان فشار درون كاف را محاسبه كرده و اجازه ي افزايش آن به بيش از فشار هواي مجاز را نميدهد ، اين فشار برابر با 40 psi ميباشد همچنين حداقل فشار هوايي نيز براي كاف تعيين شده كه برابرا با 30 psi ميباشد كه سنسور ديگري در صورت بروز چنين موضوعي ، فعال شده و اجازه ي ورود هواي بيشتر به كاف را صادر ميكند تا مجددا به حد استاندارد برسد. اين مجموعه سنسور ها در يك محفظه به ابعاد 17*15*10 در بالاي ورودي لوله تراشه قرار دارد كه شامل يك مدار الكتريكي ميباشد كه در همان مجموعه به همراه شير وروديه هوا كه به سنسور ها متصل است قرار دارد.يك كمپرسور اينها مدل bt12 ac وظيفه ي هوارساني و تامين قشار هواي مورد نياز به مجموعه شير و سنسور را بر عهده دارد.پس از قرار دادن آن در گلوي بيمار ، پزشك با فشردن يك دكمه كاف را بصورت هوشمند پر از فشارهوا كرده و پس از اتمام نيز با فشردن دكمه ي دوم اقدام به تخليه آن مينمايد و مجموعه هوشمند شير و سنسور درحين عمل جراحي به شكلي كه گفته شد فشار هواي كاف را كنترل مينمايد اين اختراع فوق العاده باعث انقلابي در صنعت مهندسي پزشكي و همچنين پزشكي ميشود كه مزاياي آن عبارتند از : عدم نياز به تزريق سرنگي هوا به كاف ، كنترل هوشمند حداكثر فشار ، كنترل هوشمند حداقل فشار ، نخليه كامل هواي كاف پس از اتمام استفاده .
توصيف اختراع: زميته فني اختراع: ارايشي بهداشتني و داروسازي بشر از گذشته تا به امروز از لوازم ارايشي مختلفي همچون مداد ابرو كه اكثرا حاوي سرب و اكسيد فلزات سنگين همچون اكسيد اهن و تيتانيوم دي اكسايد و كربن سياه هستند استفاده ميكند و در نهايت فرمولاسيون اين تركيبات باعث ريزش ابرو مي شود.و نارضايتي مصرف كنندگان را به همراه دارد .البته به تازگي سازندگان محصولات ارايشي به اضافه كردن روغن هاي گياهي براي بهبود فرمولاسيون خود پرداخته اند . براي حل اين مشكل به ساخت مداد ابروي طبيعي پرداختيم كه نه تنها باعث ريزش ابرو نمي شود بلكه باعث تقويت ابرو و پر ي ابرو نيز مي شود و با توجه به حجمي كه ايجاد مي كند زيبايي بيش تري نيز نسبت به تركيبات قبلي ايجاد ميكند. مداد ابرو كاملا طبيعي تهيه شده از چهار رنگ مختلف مشكي، قهوه اي سوخته ، قهوه اي متوسط، قهوه اي روشن.مداد مشكي با فرمولاسيون بادام سوخته 80% و 20% وايت بيز وكس يا همان موم زنبور عسل و قهوه اي سوخته با فرمولاسيون 60% بادام سوخته 20% فندق سوخته 20% وايت بيز وكس يا همان موم سفيد زنبور عسل، قهوه اي متوسط از 40% بادام سوخته و 40% فندق سوخته و 20 % وايت بيز وكس يا همان موم سفيد زنبور عسل تهيه شده است و قهوه اي روشن 80% فندق سوخته و 20% وايت بيز وكس يا همان موم سفيد زنبور عسل تهيه شده است.
در اين اختراع الكترود ثبت امواج مغز به روش تهاجمي با پوشش نانو ميله ارائه مي شود. در الكتروانسفالوگرافي به روش تهاجمي جمجمه باز شده و الكترودها مستقيماً با ناحيه مشكوك به بيماري در تماس هستند. لازمه آن در اختيار داشتن الكترودهاي درون جمجمه اي و يا حتي درون مغزي است. متأسفانه هيچ يك از اين تجهيزات نمونه داخلي نداشته و كشور در زمينه تأمين اين اقلام وابسته به خارج است. از اين رو براساس اين اختراع، الكترودهاي درون جمجمه اي براي اولين بار در كشور توليد شده است. شبكه هاي الكترود درون جمجمه اي طبق شكل 2، يك ماتريس N×M هستند. الكترودها به قطر 5 ميلي متر و ضخامت 0.5 ميلي متر (شكل 3) مي باشند. اين الكترودها در ماده سيليكوني منعطف قرار دارند و سيم هاي آنها از جنس پلاتين درون ماده سيليكوني قرار داده شده و از يك خروجي به صورت يك كابل واحد خارج شده اند كه توسط كانكتور هاي مدل FFC قابليت اتصال به شبكه الكترود اصلي را دارند (شكل4). الكترودها توسط نانوراد(نانوميله) هاي ZnO به منظور افزايش سطح تماس الكترود براي نمونه برداري سيگنال بيشتر از مغز در ابعاد نانومتري پوشش داده شده اند.
محافظ استخوان در بيماران مبتلا به بيماري استئوپروز در زمينه فني شيمي و الكترونيك مي باشد و به شكل لباس زير دو لايه طراحي شده است كه به كمك سنسور حساس به تعادل و شتاب،عدم تعادل بيمار در حال زمين خوردن را تشخيص داده و سپس با فعال سازي تركيب شيميايي استفاده شده در تكنولوژي كيسه هواي خودرو كه با ايمني بالاتر و حجم كمتر در اين لباس جاسازي شده است،به وسيله افزايش حجم ايجاد شده در لباس توسط گاز حاصل از تركيب مواد شيميايي،مانع رسيدن انرژي حاصل از زمين خوردن به استخوان لگن و شكستگي آن مي شود
موارد یافت شده: 12